Üzletszerzés

Cégtár

Tudta, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?
Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

A magyar cégekről minden fontos információ a Cégközlöny hivatalos cégjegyzéki adataiból, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott iratokkal.
Online céginformációk, cég lekérdezés

Marketing modul

A Marketing modul megfelelő háttér azoknak, akik új megrendelőket vagy beszállítókat keresnek, és összetett szempontrendszer szerint szeretnének leválogatásokat végezni.
Ügyfélszolgálat, céginfó, cégadatbázis

Kapcsolattartási adatlap

A Kapcsolattartási adatlap segítségével egyszerűen megtekintheti potenciális megrendelőinek és beszállítóinak kapcsolattartási adatait, például e-mail cím, telefonszám.
Cégek listája, cég lekérdezés

Marketing információ

Marketing szempontból lényeges döntések meghozatalát elősegítő szolgáltatások, melyeket egyéni igényeknek megfelelően állítunk össze rendszeresen frissített adatbázisunkból.
Cégjegyzék, cégadatok, cégkereső

Marketinglista

A reklámkampányok vagy direkt marketing akciók sikerének alapja a megfelelő célcsoport kiválasztása és a minőségi adatbázis. Ebben segíti Önt a marketinglista szolgáltatás.
Céginformációs adatbázis, céginfó

Piactérkép - az önkiszolgáló marketing adatbázis

Testre szabható marketinglista egyszerűen és gyorsan. Töltse le az Önnek megfelelő céglistát a hazánkban bejegyzett társas vállalkozások közül tizenöt lehetséges feltétel alapján.
Cégkereső online, cégadatbázis

Nemzetközi céginformáció

Az Opten Kft. a nemzetközi céginformációs szolgáltatásának köszönhetően a világ különböző országaiban bejegyzett cégekről kaphat értékes információt üzleti döntéseihez.
Cégkereső, cégek listája

Egyedi szolgáltatások

Legyen az hitelminősítő rendszer vagy scoring modell, cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a speciális igényeket hosszútávon és rugalmasan kielégítő rendszerek fejlesztésében.
Cégek listája, cégjegyzék, céginfó

Pályázati tanácsadás, pályázatírás

Szolgáltatásunk tartalmazza a díjmentes pályázati tanácsadást, előminősítést, az alkalmasság megállapítását, a stratégiát és a kidolgozást, illetve a támogatás lehívását.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok