Céginformáció mindenkiről, mindenkinek!

Ismerje meg potenciális és meglévő partnerei pénzügyi helyzetét, kövesse nyomon a változásokat, minimalizálja kintlévőségeit és üzleti kockázatát naprakész adatbázisunk segítségével.

Kockázatkezelés,
döntéstámogatás,
üzletszerzés

Megalapozott üzleti döntések csak teljeskörű információk ismeretében hozhatóak meg. Az üzleti kockázatok mérséklésének, a megfelelő döntések meghozatalának és új üzleti partnerek kiválasztásának folyamatába illeszkedik céginformációs szolgáltatásunk. Cégtörténet, változás bejegyzések, adószámfelfüggesztés, személyi változások, kapcsolati és címkapcsolati hálónk, pénzügyi elemzéseink nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak.

A népszerű
kapcsolati háló modul

Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatás könnyen átlátható grafikus formában szolgál a magyar a cégek összefonódásai kapcsán felszínre került kockázatok megismeréséhez.

Céginformációk

Széles funkcionalitás és az egymásra épülő moduloknak köszönhetően az Ön személyes vagy üzleti információs szükségleteire szabhatja piacvezető szolgáltatásunkat.

Cégadatok

A magyar cégekről minden fontos információ a Cégközlöny hivatalos cégjegyzéki adataiból, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott iratokkal.

Pénzügyi modul

Több évre visszamenőleg nyomon követhető a cégek legfontosabb 17db mérleg- és eredménykimutatási adatainak változásai, valamint négyféle számított pénzügyi mutató alakulása.

Létszámadatok

A vállalkozásba bejelentett munkavállalók létszáma és annak változása évekre visszamenőleg is követhető havi bontásban.

Riport funkció

A vizsgált gazdasági társaság összefoglaló adatait tartalmazza, olyan bővítményekkel, mint a kockázati besorolás és index, kereskedelmi hitelkeret és a végső tulajdonos.

Bővebben »

Idővonal

A modul segítségével kronológiai sorrendben, grafikus felületen megjelenítve követheti végig egy cég életében bekövetkezett pozitív és negatív eseményeket.

Bővebben »

Kapcsolattartási adatlap

A Kapcsolattartási adatlap segítségével egyszerűen megtekintheti potenciális megrendelőinek és beszállítóinak kapcsolattartási adatait, például e-mail cím, telefonszám.

Bővebben »

Iratjegyzék

Az Iratjegyzék a cégeknek az MNB, a PSZÁF és a Cégbíróság által közzétett, hivatalos dokumentumainak gyűjteménye, mint például létesítő okiratok.

Bővebben »

Mérlegtár

A Mérlegtár a társas vállalkozások Igazságügyi Minisztériumhoz (IM) leadott és feldolgozott éves pénzügyi beszámolóit tartalmazza 1998-től napjainkig.

Bővebben »

Kapcsolati Térkép

A Kapcsolati Térkép egy interaktív grafikus elemző eszköz, mely alkalmas cégkapcsolati láncolatok teljes feltárására, egy képernyőn történő megjelenítésére.

Bővebben »

Riportok és elemzések

Az elérhető riportok és elemzések segítenek egy átfogó, objektív kép kialakításában egy vállalkozás működéséről, eredményességéről, összehasonlítva az iparág más résztvevőinek eredményeivel. A komplex értékelési folyamat során figyelembe vesszük a pénzügyi mutatókat, az évek során bekövetkező pozitív és negatív eseményeket, valamint az iparági sajátosságokat egyaránt.

Cégelemzés

Könnyen értelmezhető rendszer, amely ötvözi a teljes céginformációs háttéradatbázist és az ágazati sajátosságokat is figyelembe vevő gazdasági modell számításait.

Bővebben »

Cégösszehasonlítás

A Cégösszehasonlítás egy olyan speciális cégriport, ahol két tetszőlegesen kiválasztott cég adatai jeleníthetőek meg egy átlátható grafikus felületen, és mérhetők össze.

Bővebben »

Benchmarking riport

A Benchmarking riport segítségével összemérhető akár saját vállalkozása, akár a partnercég teljesítménye, illetve azok trendje tetszőleges referenciacsoportéval.

Bővebben »

Kockázati elemzés

Kockázati besorolás és index segítségével egy 0-100-ig terjedő skálán komplex módon értékeljük a vállalkozás válságállóságát, stressztűrő képességét és általános kockázati tulajdonságait.

Cégellenőrző szolgáltatás

A Cégellenőrző szolgáltatásban egyszerűen nézhet utána, hogy van-e valamilyen követelés vagy fizetésképtelenségi eljárás az adott gazdálkodó szervezettel szemben a rendszerben.

Bővebben »

Transzferár modul

A modul segítségével megvizsgálható hogy a cég jövedelmezősége hogyan igazodik a többi piaci szereplő eredményéhez, azaz az iparági átlaghoz.

Bővebben »

PayCheck

Fizetési szokás megosztó szolgáltatásunkkal rövid időn belül csökkentheti kintlévőségeit. Azonnali információhoz juthat a meglévő és potenciális vevői fizetési moráljáról, valamint gyorsan és kényelmesen jelentheti saját nem-fizető vevőit.

Bővebben »

Marketing és értékesítés támogatás

A potenciális üzleti partnerek felkutatása, elérhetőségek gyűjtése, szervezett és egységesített módon történő megszólítása révén soha nem tapasztalt hatékonysággal építheti üzletét. Lokális vagy tevékenységi szűkítés, cégméret, eredményesség, működési jellemzők mind-mind paraméterezhetőek a marketinglisták összeállítása során

Marketing modul

A Marketing modul megfelelő háttér azoknak, akik új megrendelőket vagy beszállítókat keresnek, és összetett szempontrendszer szerint szeretnének leválogatásokat végezni.

Bővebben »

Piactérkép szolgáltatás

Bonyolultnak érzi, hogy egyedül állítsa össze reklámkampányai vagy direkt marketing akcióhoz az adatbázist? Nem biztos benne, hogy mindenre gondol? Piactérkép szolgáltatásunkban levesszük válláról ezt a terhet és szakértő kollégáink összeállítják a megadott igényekhez igazodó listákat.

Bővebben »

Egyedi marketinglisták

Testre szabható marketinglista egyszerűen és gyorsan. Állítsa össze az Önnek megfelelő céglistát hazánkban bejegyzett vállalkozásokból már tizenöt lehetséges szűrési feltétel alapján.

Bővebben »

Csatlakozzon Ön is a több mint 10.000 céghez, akik már az Optent választották!

Mikrovállalkozás, KKV vagy Multinacionális nagyvállalat?

Az Opten adatbázisa a modulárisan felépülő online szolgáltatásának köszönhetően a legegyszerűbb és a legkomplexebb egyedi igényeket is képes kielégíteni. Személyre szabható céginformációs szolgáltatásunk új kapukat nyit ki az Ön vállalkozása előtt is. Kérjen ajánlatot még ma!

Nem hagyjuk magára, ránk számíthat!

Az Optennél minden előfizetőnknek személyes kapcsolattartója van, akihez bármikor tud fordulni.

opten@opten.hu
+36 1 222 3130

Kérjen árajánlatot, és kezdje el használni az Opten rendszerét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, az árajánlatkérő űrlap segítségével. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, megválaszolja a felmerülő kérdéseit is.

Ajánlatkérés
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok