Paycheck - fizetési szokás megosztó rendszer

 


A COVID-19 vírus gazdasági hatása nagy mértékben változtatta meg a magyar credit menedzserek gyakorlatát a vevői hitelezéssel kapcsolatban. Korábbi döntéseikben nagy hangsúlyt kapott a historikus cég- és mérlegelemzés, ami ma már sajnos nem tekinthető elegendő információnak. A szubjektív érvek az értékesítés mellett és a kereskedelmi kockázat nehéz helyzet elé állította a magyar döntéshozókat.

Éppen ezért fejlesztettük ki az Opten PayCheck fizetési szokás megosztó rendszert, aminek segítségével azonnali információhoz juthat a meglévő, vagy potenciális vevői fizetési moráljáról, valamint gyorsan és kényelmesen jelentheti saját nem-fizető vevőit. 
 

Hogyan működik?
Jelentheti vevőit egyesével a PayCheck felületén pár másodperc alatt vagy választhatja a tömeges feltöltést is.
 
A folyamat: 

Bau-Systeme 92 Kft.

“Az Opten új kintlévőségkezelő rendszere hatékonyan és konfliktusmentesen segít a követelések gyors és hatékony megtérülésében. A rendszer használatát követő két héten belül értünk el gyors és érezhető eredményt, amely jelentősen csökkentette a tartozó partnerek számát.
Lambda Systeme Kft.
"Az Opten - PayCheck szolgáltatását a Lambda Systeme Kft. nagy örömmel fogadta. A szolgáltatás egyszerre segít a kockázatelemzési fázisban kiszűrni a nem teljesítő cégeket, illetve segítséget nyújt a korai követeléskezelésben. Mindezeken felül a törvényi szabályozásnak megfelelő feltételek mellett juthat cégünk más piaci szereplők által megadott adatokhoz, mely adatmegosztás hatására stabilabbá válhat az építőipari szektor teljesítőképessége."
 
 
Csatlakozzon az Opten PayCheck rendszerhez most és csökkentse kintlévőségeit! Tudjon meg többet új és meglévő vevőiről!
 
Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére, hogy a rendszert részletesebben is megismerhesse.