17
 
vissza
kezdőoldal
Térítésmentes szolgáltatásaink

CÉGTÁR Light

Online szolgáltatásunk az összes Magyarországon bejegyzett társas vállalkozás (közel 800 ezer cég) alapadatait tartalmazza, melyben ingyenesen kereshet bármely felhasználó. A felület a székhelyek térképen való megjelenítését is lehetővé teszi.

Az elérhető hatályos adatok:
- cégjegyzékszám
- adószám
- név
- székhely
- telephelyek száma
- fő tevékenység
- egyéb tevékenységek
- árbevétel kategória


OptiJUS Light

Valamennyi magyar jogszabály (kivéve önkormányzati rendeletek) adott napon hatályos változata kereshető ingyenesen a következő feltételek megadásával:

- év
- szám
- paragrafus
- kibocsátó
- típus
- keresett szöveg

Pályázati tanácsadás és pályázati előminősítés

Közös érdekünk, hogy a magyar vállalkozások, szervezetek, intézmények, egy sikeres pályázati folyamat eredményeként megkaphassák a működésükhöz és fejlesztési terveik megvalósításához szükséges anyagi támogatást. Ennek elengedhetetlen feltétele a pályázati rendszer ismerete, valamint a rendszert alkotó elemekhez kapcsolódó jártasság, tájékozottság. Tanácsadási tevékenységünk célja tehát, hogy a pályázatokon való sikeres részvételhez szükséges tudást ügyfeleink rendelkezésére bocsássuk. Szakértőink igény esetén segítséget nyújtanak a pályázati feltételeknek megfelelően megvalósítható és fenntartható projekt kialakításában is.

BIZTONSÁG

A jelen kiadványban részletezett szolgáltatások tekintetében elengedhetetlen, hogy a megbízhatóság és a minőség működésünk alapértékei közé tartozzon, így 2004-ben az Opten MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, továbbá tevékenységünk folyamatai az MSZ EN 27001:2006 információbiztonsági szabvány követelményeit is kielégítik.
Adatvédelmi rendszerünk garantálja mind az adatok, mind az adatokhoz való hozzáférés biztonságát.

vissza
kezdőoldal