14
 
vissza
tovább
kezdőoldal
Egyedi igényekre - egyedi megoldások
Professzionális kapcsolódási lehetőségek adatbázisainkhoz

Bármilyen professzionális termék, illetve szolgáltatásrendszer elmarad azon fejlesztések mögött, amelyek egyedileg egy adott felhasználó igényeihez igazodnak. Legyen az egy bank hitelminősítő rendszere vagy scoring modellje, cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a speciális igényeket hosszútávon és rugalmasan kielégítő rendszerek fejlesztésében.

A teljes értékesítési folyamatot támogató egyedi fejlesztésű szoftver speciálisan válogatott adatokat tartalmazó információs lap segítségével, hívásrögzítéssel, folyamatkövetéssel tökéletes háttérinformációs rendszere lehet a marketing és sales területnek. A folyamatok követése egyszerű és átlátható lesz egészen a célcsoport leválogatástól az első megkeresésen és a megrendelésen át a számlázásig. A testreszabásban szakmai tanácsadóink nyújtanak hatékony segítséget, hogy a felhasználó számára a lehető legprofitábilisabb rendszert alakítsuk ki.

Nincs olyan nagyvállalat, melynek ne okozna sok gondot az adatok pontatlansága, elévülése, illetve az ügyfélazonosítás. Ehhez nyújt segítséget az az adattisztítási folyamat, melyet az Opten Kft. munkatársainak több mint 10 éves e területen szerzett tapasztalata, saját kreatív ötletei és háttérben az ország egyik legnagyobb magyar cégadatbázisa tesz egyedülállóan hatékonnyá.

Az ügyfélkör elemzése, a tipikus ügyfelek leválogatása, a célcsoportok meghatározása és ezeken keresztül a piaci lehetőségek maximális kiaknázása alapvető igénye minden fejlődésorientált piaci szereplőnek. Legyen az ágazati elemzés, árbevétel vagy régió szerinti bontás, rendszerünkből ezen értékes információk könnyen kinyerhetőek.

Saját nyomtatványok, iratok, számlák kitöltéséhez hasznos segítség egy egyedileg kialakított cégadatbázis háttérből dolgozó automatikus kitöltő rendszer.

Speciális modellek kifejlesztésével, strukturált részadatbázisok előállításával, a gazdálkodó szervezetek egyedi elvárásaihoz igazodó kreatív megoldásainkkal igyekszünk kielégíteni partnereink igényeit.

vissza
tovább
kezdőoldal