09
 
vissza
tovább
kezdőoldal
Profitorientált üzleti segédanyagok

Alábbi szolgáltatásaink hatékony segítséget nyújtanak a kiadások csökkentésében és a bevételek növelésében.

Adózási és Számviteli Magyarázatok

Az online szolgáltatás lényege az, hogy a leggyakoribb, a vállalkozások működését érintő adózási, számviteli és munkaügyi problémákat nem jogszabály-magyarázatként közli, hanem témakörönként, gyakorlatorientáltan, lényegre törően, egyszerű nyelvezettel és szabályos felépítettséggel.
A leírások nagyon könnyen használhatóak: egy rövid, nem "elméleti", hanem praktikus fogalom meghatározás után a felelős vezető számára szóló ismertetést tartalmaz, amelyet egy-egy gyakorlati példa követ. A leírást a téma adózási és könyvelési vonatkozásai, majd a kötődő jogszabály-helyek listája és a témakörhöz kapcsolódó iratminták zárják le. A folyamatosan aktualizált ismertetések rendszerint néhány oldalnyinál nem hosszabbak, könnyen érthetőek, gyorsan végigolvashatóak.
Pár példa a témakörökből: "számlakibocsátási kötelezettség", "fordított adózás", "ingatlan bérbeadása magánszemélyeknél", "baleseti táppénz", "cégautó adó", "béren kívüli juttatás", "adókedvezmények", "EVA", "bekerülési érték".


Marketing adatbázisok

A kommunikációs és marketing ügynökségek elengedhetetlen, folyamatosan frissített információforrása, mely az általunk gyűjtött forrásokra támaszkodó adatbázis. A piacon működő cégek legfontosabb telefon és fax számai, honlap, illetve e-mail címei mellett feltünteti az árbevétel és létszám kategóriákat is.

Pályázatfigyelés, pályázatírás, pályázati projekt- menedzsment, monitoring

Az európai uniós, illetve a hazai társfinanszírozás által kínált forráslehetőségek kiaknázása érdekében, ügyfeleink üzleti céljai mentén haladva, pályázatfigyelési szolgáltatásunk révén forrástérképet készítünk, valamint pályázatírási és projektmenedzsment szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére. Szolgáltatásunk lényege, hogy már a pályázatfigyelés során, majd a pályázat elkészítését követően, a pályázatban bemutatott projekt , illetve a pályázatban előírt fenntartási időszak végéig segítjük ügyfeleinket, még a pályázati folyamat adminisztratív feladatainak ellátásában, valamint az elnyert támogatási összeg lehívásában is. Egyedi megállapodások keretében a pályázatok kidolgozásához kapcsolódóan felmerülő tanulmányok elkészítését is vállaljuk.

Cégismertető Anyag Elhelyezése


Szolgáltatásunk keretében lehetőséget teremtünk partnereink számára, hogy elhelyezzék cégük kötött formájú bemutatkozó anyagát rendszerünkben, mely ezt követően megjelenik a Cégtár online rendszerében és a Cégtár Light ingyenesen elérhető felületén is.

vissza
tovább
kezdőoldal