07
 
vissza
tovább
kezdőoldal
 

APAFI
(Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás)

A rendszer a felhasználó által megadott partnerek hetenként történő automatikus figyelését végzi eljárás alá kerülés szempontjából adószám vagy a cégjegyzékszám alapján, melyről ügyfeleink e-mailben értesülnek. Egyenként történő lekérdezés esetén a keresett cég összes eljárás adatát kaphatjuk meg.

Az APAFI rendszer az alábbi modulokkal egészíthető ki:

Cégfigyelő Extra modul
A szolgáltatás az ügyfél által megadott partnerlista alapján az adott cég, a végrehajtási eljárások és hirdetmények kivételével, bármilyen céginformációs adatváltozását (a cégjegyzéki rovatokban) figyeli, melyről e-mailben részletesen, a konkrét adatokról informálja az ügyfelet.

Adós modul
A szolgáltatás a felhasználó partnereit figyeli az alábbi szempontok alapján:
- Végrehajtási eljárás;

  • NAV kétféle adóslistáján való szereplés;
  • Opten Egységes Követelés-nyilvántartó Rendszerbe új adósként való bekerülés;
  • Munkaügyi jogsértést elkövető foglalkoztatók.

Hirdetmény modul
A felhasználó az általa megadott partnereire vonatkozó, Cégközlönyben megjelent, hirdetményeket és közzétételeket tekintheti meg.

Kockázati besorolás változásfigyelő modul
A változásfigyelés lényege, hogy az előfizető hetente üzenetet kap megváltozott besorolású partnereiről, melyben az is szerepel, melyik kategóriából mely másikba került.
A partnerlista feltöltésekor az előfizető e-mail üzenetben megkapja beazonosított ügyfeleinek kockázati besorolás szerinti megoszlását (pl. az ügyfelei 36%-ánál átlag alatti a kockázata annak, hogy 12 hónapon belül fizetésképtelenségi eljárás alá kerül).
A Saját partnerlista menüpont alatt megtekinthető egyenként is a cégek besorolása.

vissza
tovább
kezdőoldal