04

 
vissza
tovább
kezdőoldal
Naprakész céginformáció a nemfizető ügyfelek kiszűrésére

Az új ügyfelek gazdasági helyzetének megismerése, a régi partnerek nyomon-követése, illetve a kintlévőségek minimalizálása érdekében fejlesztettük ki céginformációs szolgáltatásainkat.

CÉGTÁR pénzügyi, létszám és egyéni vállalkozói adatokkal

Valamennyi magyarországi cég összes Cégközlönyben megjelent adata megtalálható rendszerünkben, kiegészítve a KIM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben nem közzétett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal, az utolsó 3 év pénzügyi beszámolóinak 12 legfontosabb sorával és négy pénzügyi mutatóval.

Egy céggel kapcsolatban lekérhető a cégkivonat (pillanatnyi állapot), vagy az összes hatályos és törölt bejegyzést is tartalmazó cégmásolat.

A cégjegyzéket meghaladó adattartalom:

  • A cégadatok mellett az utolsó három év legfontosabb 12 mérleg- és eredménykimutatás adatai láthatóak közel 400 ezer cégnél.
  • A bejegyzett cégadatok mellett megtalálhatók a legfrissebb létszámadatok is.
  • A céglista kiegészült az egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek, alapítványok és költségvetési intézmények listáival, melyek az alapadatokat tartalmazzák.

A különböző szempontok szerinti céglisták leválogatását rugalmas kereső rendszer teszi lehetővé.
A feltételeknek megfelelő listák külső adatállományba exportálhatók.

Adatforrásaink: Cégközlöny, a KIM online rendszere, NAV adatok, KIM. Adatainkat online rendszerünkben naponta többször, a Cégközlönyben megjelent változásokat hetente frissítjük.

 

Kapcsolati Háló modul

  • egy adott magánszemélyhez kapcsolódó cégek
  • egy adott cég összes tulajdonosának és vezetőjének (beleértve a magánszemélyeket) valamennyi egyéb céghez kötődő kapcsolatát cégenként kockázati szintek szerint különböző színekkel jeleníti meg.

A modul jól átlátható ábrával szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti érdekeltségeit, előéletét, a hozzájuk kapcsolódó cégek esetleges tartozásait.

Marketing modul

A szolgáltatás pénzügyi és létszám adatokra történő leválogatási lehetőségeket biztosít.

Bővített Egyéni Vállalkozó, Nonprofit és Költségvetési modulok

vissza
tovább
kezdőoldal