02
 
vissza
tovább
kezdőoldal
"A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat,

a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell felfedezniük."

A vállalkozások sikeres működése szempontjából meghatározó, hogy mindig megbízható és érdemi információkkal bírjanak a piacról, partnereikről vagy akár a konkurens vállalkozásokról. Nem egy vállalkozás kerül bajba azért, mert nem rendelkezik elégséges információval, akár még a szerződéskötés előtt a meglévő, vagy leendő partnere üzleti tevékenységével, pénzügyi helyzetével, fizetési fegyelmével kapcsolatban.

Célunk a vállalkozások, költségvetési intézmények és non-profit szervezetek kiszolgálása megbízható, naprakész gazdasági, marketing és jogi információkkal, valamint a lehető legpontosabb és legteljesebb körű cég-, követelés- és pénzügyi beszámoló adatokkal.

E cél érdekében kínálja szolgáltatásait társaságunk, a hazai üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, a 100 százalékban magyar tulajdonú Opten Informatikai Kft.

Cégünk filozófiája, hogy ügyfeleink részére széles körben nyújtsunk valóban hasznos szolgáltatásokat. E célból erősítettük meg a hazai és az európai uniós pályázati rendszerhez kapcsolt tanácsadási, pályázatfigyelési és pályázatírói szolgáltatásunkat, melyre hazánk uniós csatlakozása óta egyre nagyobb igény jelentkezik.

Jelmagyarázat:

vissza
tovább
kezdőoldal