Közlemények

Ismét az OPTEN a Cápák között 4. évadának céginformációs partnere

Ismét az OPTEN a Cápák között 4. évadának céginformációs partnere

A Cápák között három sikeres évad után 2022. január 2-ától új időpontban, vasárnap esténként új évaddal folytatódik. A műsor egyik fő stratégiai partnere és céginformációs szolgáltatója az OPTEN. A Cápák személye változatlan, befektetési kedvük továbbra is töretlen!

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már több mint 40 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre.  Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.  A formátum hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.
Hogy miért támogatjuk már második éve a Cápák között műsort? Mert szeretjük a sikertörténeteket. Az elmúlt időszak sokak számára volt nehéz – akár üzletileg, akár lelkileg. Az embereknek nagy szüksége van pozitív történetekre, sikerekre, példaképekre. És még valamire: hitre. Hinni kell abban, hogy bátorsággal, kitartással és jó szakmaisággal igenis el lehet érni sikereket. Céginformációs cégként persze azt is látjuk, hogy nem mindenkinek úgy alakul a története, ahogy tervezte. De egy biztos: ha meg sem próbálják, akkor biztos nem sikerül. 30 éve még én sem gondoltam volna hova juthat el az OPTEN mostanra. A vállalkozások adatai mögött mindig emberek, történetek állnak. A családomnak és nekem az egész életünket megváltoztatta az, hogy hallgattunk ösztöneinkre és elég bátrak voltunk ahhoz, hogy felcseréljük a biztos alkalmazotti létformát, egy kevésbé kiszámítható, de annál kalandosabb világra. Most azt szeretnénk támogatni, hogy minél többen élhessék át azt az érzést, amit a sikeres cég vezetése ad és talán a műsor kapcsán kedvet kapjanak a vállalkozáshoz olyanok is, akik eddig nem merték ezt megtenni. – Tóth Tamás ügyvezető igazgató, OPTEN
 
 
A már jól ismert Cápák új ötletekre harapnak:
 
  • Tomán Szabina, a Toman életmódprogram megalkotója, magyarországi Tomán Diet tulajdonosa. 28 üzlete van Magyarországon, Romániában és Ausztriában és Németországban, 15 ezer embernek segített már módszerével új életet kezdeni.
 
  • Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, a nemzetközi márkaépítés mestere; befektetőként a legkülönbözőbb szektorban vannak érdekeltségei csaknem 2 milliárd forint értékben.
 
  • Balogh Péter, az egyik legsikeresebb hazai startup alapítója, Magyarország legaktívabb angyal-befektetője, 2020-ban az Év befektetője-díj nyertese. A startup közösség meghatározó tagja, csapatait nemcsak pénzzel segíti, hanem mentorálja is.
 
  • Lakatos István, a Bravogroup Holding társalapítója és vezérigazgatója. Folyamatosan új iparágakban terjeszkedik, ahol célja piacvezetővé válni és új tehetségeket felkarolni.  Született csapatkapitány, aki a számokra épít.
 
  • Moldován András, számos vállalat sikeres befektetője, évente 160 ezer sertést hizlal, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa. Lifestocker állattenyésztési szoftverét a hazai sertés-és baromfipiac számos jelentős szereplője használja.

A Cápák között január 2-ától minden vasárnap 18 óra 50 perctől az RTL Klub műsorán. Az epizódok a televíziós premiert követően visszanézhetők az RTL Most felületén.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok