Gazdasági elemzés regisztráció

Közlemények

A COVID második hullámának ellenére tömegesen indulnak új vállalkozások Magyarországon, újra az elmúlt évek trendje tükröződik a szeptemberi adatokban.

A külföldi vendégéjszakák száma csak júliusban haladta meg a januári értéket. A romló forgalmi adatok azonban még nem látszanak a cégstatisztikákban.

2020 augusztusában 432 építőipari vállalkozás került bejegyzésre, ezzel még mindig növekszik a szektorban működő cégek száma.

2020.09.09

OPTEN VASAS HC néven kezdi meg szereplését az Erste Liga egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapata a hétvégén induló bajnokságban. A káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum harmadik éve fogadhatja a felnőtt jégkorongliga tagjait, a folyamatos jelenlét az anyaegyesület utánpótlás játékosai számára is kellő motivációt ad. Ladányi Balázs vezetőedzőnek és a szakmai stábnak, valamint a csapat menedzsmentjének továbbra is az a célja, hogy a sportág tehetséges fiataljainak megadja a lehetőséget a bizonyításra, segítve ezzel a magyar jégkorong bázisának stabilitását.