Cégtár Light

Cégtár Light keresés

Webshop

Ingyenes üzleti segítség cégeknek


A koronavírus által kialakult helyzetben kockázatosabbá vált a gazdaság, a késedelmes és nemfizető ügyfelek száma folyamatosan emelkedni fog.

Az OPTEN – Magyarország piacvezető céginformáció szolgáltatója – a másodlagos üzleti kockázatok megelőzésére most 60 napig ingyenessé teszi a céginformációs hozzáférést.

slider-picture

Az ingyenes hozzáférés eléréséhez kérjük, hogy regisztráljon, a lap alján található űrlapot töltse ki a kért adatokkal! A felhasználónevet/jelszót automatikus válaszüzenetben fogjuk elküldeni, mellyel igénybe tudja venni szolgálatásunkat.

Az elküldött login/jelszó segítségével a www.opten.hu oldalon a ’BELÉPÉS’ menüpont alatt érheti el szolgáltatásunkat.

A hozzáférés 60 napig él és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • 50 db cégmásolat
  • 50 db cégkivonat
  • 50 db cégellenőrző
  • 50 db személyes és címkapcsolati háló
  • 50 db mérleg és eredménykimutatás
  • 50 db idővonal
  • KORLÁTLAN cégriport
  • 50 db cégelemzés
  • 100 cégre Automatikus partnerfigyelő rendszer Cégfigyelő és Adós modullal

Használja ki az ingyenes lehetőséget Ön is, és gátoljuk meg együtt a lánctartozások kialakulását!

A koronavírus által kialakult helyzet nehéz kihívások elé állítja a magyarországi vállalatokat, illetve az üzleti szereplőket, számos szektorban már most erőteljesen érezhető a járvány negatív gazdasági hatása. Ebben a rendkívüli helyzetben elengedhetetlen, hogy a vállalkozások gyorsan reagáljanak a történésekre, proaktív hozzáállásukkal megfelelő és felelősségteljes döntéseket tudjanak meghozni. Az OPTEN Kft. kockázati besorolás modelljét folyamatosan illeszti a kialakult helyzethez, figyelembevéve a szektoriális hatásokat, a kormányzati intézkedéseket, a vállalkozások export/import relációit és tulajdonosi és pénzügyi likviditási hátterét. Bízunk benne, hogy ebben a nehézségekkel és kihívásokkal teli időszakban az OPTEN ingyenes csomagja nagyban hozzá tud járulni a negatív gazdasági változások mérsékléséhez!

A koronavírus okozta helyzetre való tekintettel otthoni munkavégzést rendeltünk el az Opten Kft.-nél, így korlátozottak az irodai erőforrások. Kérjük, felmerülő kérdése vagy kérése esetén preferáltan írásban, az ertek@opten.hu email címen keresse fel munkatársunkat!

Regisztráció:
Név*:

Cégnév*:

Beosztás*:

E-mail*:

Telefonszám*:

Adószám*:* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező