OPTEN – Idővonal modul

Az OPTEN – Idővonal modul egy olyan szolgáltatás, amelynek grafikus felületén másodpercek alatt átláthatóak még a legösszetettebb cég hátterének időbeli változásai is.

Ajánlatkérés
slider-picture
Előfordult már Önnel, hogy azonnali döntést kellett hoznia egy céggel kapcsolatban, vagy a partnerének cégtörténete annyira összetett volt, hogy a lényeges információk kigyűjtése órákat vett volna igénybe?

A magyar céginformációs piacon hiánypótló OPTEN - Idővonal szolgáltatás segítségével felhasználóink egy kattintással megjeleníthetik a cégadat-változásokat, a pozitív és negatív információkat, vagy akár a lekérdezett cég tulajdonosi kapcsolatait időrendi sorrendben. A pénzügyi adatok grafikus megjelenítésével pedig azok számára is átlátható a cég pénzügyi helyzetének alakulása, akiknek a cégtörténet kielemzésére, végigböngészésére nincs elég idejük, vagy elvesznek az adatok sokaságában.

Az úgynevezett technikai jellegű közzétételek – melyeknél nem történt tényleges változás, mégis új alrovatként jelentkeznek a cégtörténetben – külön feldolgozásra kerültek, így a felhasználó csak a valóban fontos és releváns adatokat látja.

A szolgáltatás felülete könnyen kezelhető, a megjelenített információk elhelyezésüknek és színezésüknek köszönhetően gyorsan átláthatóak és értelmezhetőek.
 

 

Szolgáltatásaink mobil eszközökön is elérhetőek!