Vásárolja meg céginformációs szolgáltatásainkat webshopunkban!

Irány a webshop!

Közelgő események

Nincsenek közelgő események.

Közelmúlt eseményei

II. Országos Kereskedelmi Hitelkockázati konferencia 2017

Helyszín:Hotel Mercure Budapest Buda, 1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.
Időpont:2017.10.26. 08:30 - 14:30

A vállalati követelésmenedzsment múltja, jelene és jövője
Trendek és víziók a B2B hitelkockázatok világában

A konferencia az Atradius és az Opten közös rendezvénye, amely a hitelkockázatokkal és azok kezelésével foglalkozik.

A nemzetközi tapasztalat és a hazai gazdaság szakértő képviselői közösen segítenek az eredményes és hatékony követelésmenedzsment kialakításában, működtetésében.

Tovább »

Piac és Profit - Pénz de honnan? - Pécs

Helyszín:Pécs, Pécsi Kereskedelmi Központ, Majorossy I. u. 36.
Időpont:2017.10.19. 10:00 - 13:00

Új pénz- és tőkeszerzési lehetőségek kkv-knak
Ismét Pécsett a Pénz, de honnan? roadshow. Ezúttal is az aktuális pénzhez, tőkéhez, kedvező finanszírozási lehetőségekről adunk bőséges, exkluzív információkat a térség kis- és középvállalati döntéshozóinak.  Szó lesz többek között a már nem is olyan titokzatos 5 kockázati tőkeprogramról, a most sláger 100 %-os vissza nem térítendő képzési pályázatról, a turisztikai ágazatot támogató Kisfaludy programról. Kínai befektetők, üzletemberek is üzleti kapcsolatokat keresnek magyar vállalkozásokkal. És persze az EU-pályázatok és az MFB-pontok is pénzt adnak, ha kérjük.

Tovább »

vITathon 2017

Helyszín:Semmelweis Egyetem (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.)
Időpont:2017.10.13 - 2017.10.14.

A sorozat első, harmincórás versenyét 2017. október 13-án, pénteken 12:00 és október 14-én, szombaton 18:00 között rendezi meg az Óbudai Egyetem a Semmelweis Egyetemmel közösen. Idén a dohányzás és a kapcsolódó egészségügyi problémák adatainak elemzése és új összefüggések feltárása lesz a két egyetem vegyes csapatainak feladata adatbányász vagy más, big data területen ismert módszerekkel. Vegyes csapatok összeállítására azért van szükség, mert a nagy adatbázisok kezelése informatikai, az elemzés pedig egészségügyi, gazdasági szaktudást igényel a csapatoktól.

A versenyen a rendelkezésre álló adatokból és eszközökkel, az informált döntéshozatal támogatásával olyan megoldási javaslat kidolgozása a feladat, amely a dohányzásról való leszokás hátterét, az azzal kapcsolatos összefüggéseket mutatja be.

Tovább »

E-Banking Summit & Awards 1000+ - 2017

Helyszín:Bálna Budapest
Időpont:2017.10.11. 08:00 - 16:00

1000 DÖNTÉSHOZÓ A DIGITALIZÁCIÓÉRT
A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat.
Minden alkalommal olyan kérdésköröket tárgyalnak, amelyek betekintést nyújtanak a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekbe, és a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárások és igények változásaiba, továbbá a kettő összhangjából megvalósuló innovációkba.

Tovább »

Információbiztonság avagy a Big Data bűvöletében 2017

Helyszín:Courtyard by Marriott Budapest City Center
Időpont:2017.10.10. 08:30 - 14:00

  • A Big Data bűvöletében konferenciánk alaptematikája az adatgyűjtés, elemzés és információra alapozott piacszerzés Magyarországon.
  • A digitális és videó banktól a blokkláncig és a bitcoin-ig.
  • Digitális Jólét Program megvalósítása
  • Mire számítanak a multinacionális cégek, és a nemzetközi trendek hogyan hathatnak fejlesztési terveikre, valamint beszállítóik helyzetére?
  • Startup: divathullám vagy valós kitörési lehetőség
  • Digitális lépéskényszerben: az innovatív megoldások piaci ereje

Tovább »