Cégtár

Tudta, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?

Ajánlatkérés
Hálózatok, céginfók , cégek listája
A mai gazdasági helyzetben, legyen szó meglévő partnereinkkel való kapcsolattartásról, a leendő ügyfelekkel, beszállítókkal kötendő együttműködés kialakításakor felmerülő kérdésekről vagy problémák kezeléséről, elengedhetetlen azok cégjegyzéki alapadatainak és gazdasági környezetének megismerése. Ki ne szeretné a lehető legrövidebb idő alatt ellenőrizni egy adott cég képviseletére jogosult vezetőjét, székhelyét vagy bankszámlaszámát, hogy ezáltal elkerülje az esetleges későbbi problémákat, akár peres eljárásokat is?

Széleskörű Cégtár szolgáltatáspalettánkon Ön is megtalálhatja a vállalkozása biztonságos és sikeres működtetéséhez szükséges támogató eszközöket.

A Cégtár alapszolgáltatásában valamennyi magyarországi cég Cégközlönyben közzétett összes hivatalos cégjegyzéki adata megtalálható, beleértve a törölt cégek adatait is, illetve számos, a cégjegyzéket meghaladó kiegészítő információ is elérhető. Jogosultságtól függően a zrt. tulajdonosok és a gyűjtött tulajdoni hányad adatok is megtalálhatóak.
 
Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatás könnyen átlátható grafikus formában szolgál a magyar gazdaságban rendkívül hasznos háttér-információval mind a cégösszefonódások kapcsán felszínre került kockázatok átlátásához, mind a személyes cégkapcsolatok révén feltárt cégcsoportokban rejlő értékesítési potenciál kiaknázásához. A címkapcsolaton keresztül összeköthető vállalatok, egyéni vállalkozók és magánszemélyek megjelenítésére alkalmas az OPTEN – Címkapcsolati Háló. Emellett megjelölésre kerülnek a veszélyes és frekventált címek is, mint a székhelyszolgáltatók, a hajléktalanszállók és az ipari parkok.

A Kapcsolati Térkép egy interaktív grafikus elemző eszköz, mely alkalmas cégkapcsolati láncolatok teljes feltárására, egy képernyőn történő megjelenítésére.

A Riport funkció a vizsgált gazdasági társaság összefoglaló adatait tartalmazza, de további adatkörök is bekerültek a riportba, így lehetőség van a kockázati besorolás, a kockázati index, a kereskedelmi hitelkeret és a végső tulajdonos lekérdezésére is.

Az OPTEN – Idővonal modul egy olyan szolgáltatás, amelynek grafikus felületén másodpercek alatt átláthatóak még a legösszetettebb cég hátterének időbeli változásai is.

A Kapcsolattartási adatlap segítségével egyszerűen megtekintheti potenciális megrendelőinek és beszállítóinak kapcsolattartási adatait.

A Marketing modul megfelelő háttér azoknak, akik új megrendelőket vagy beszállítókat keresnek, és összetett szempontrendszer szerint szeretnének leválogatásokat végezni.

A Transzferár modul megfelelő segítséget nyújt a kapcsolt vállalkozásoknak és a transzferár szakértőknek.

 
Kérjen árajánlatot!

Vegye fel a kapcsolatot velünk, az árajánlatkérő űrlap segítségével, és kezdje el használni az Opten rendszerét Ön is!

Megújult az Opten CégTár ingyenes mobilapplikáció!

icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok