Döntéstámogatás
Hálózatok, céginfók , cégek listája

Cégtár

Tudta, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?
Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

A magyar cégekről minden fontos információ a Cégközlöny hivatalos cégjegyzéki adataiból, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott iratokkal.

OPTEN – Kapcsolati Háló modul

Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatás könnyen átlátható grafikus formában szolgál a magyar a cégek összefonódásai kapcsán felszínre került kockázatok átlátásához.

Kapcsolati Térkép

A Kapcsolati Térkép egy interaktív grafikus elemző eszköz, mely alkalmas cégkapcsolati láncolatok teljes feltárására, egy képernyőn történő megjelenítésére.
Cégadatok, céginformáció lekérdezése

Riport funkció választható adattartalommal

A vizsgált gazdasági társaság összefoglaló adatait tartalmazza, olyan bővítményekkel, mint a kockázati besorolás és index, kereskedelmi hitelkeret és a végső tulajdonos.
Cégjegyzék II., cégek listája

Mérlegtár

A Mérlegtár a társas vállalkozások Igazságügyi Minisztériumhoz (IM) leadott és feldolgozott éves pénzügyi beszámolóit tartalmazza 1998-től napjainkig.
Céginformációk, online céginfó, kiértékelés

Cégelemzés

Könnyen értelmezhető rendszer, amely ötvözi a teljes céginformációs háttéradatbázist és az ágazati sajátosságokat is figyelembe vevő gazdasági modell számításait.
Cég lekérdezés, cégadatbázis

Cégösszehasonlítás

A Cégösszehasonlítás egy olyan speciális cégriport, ahol két tetszőlegesen kiválasztott cég adatai jeleníthetőek meg egy átlátható grafikus felületen, és mérhetők össze.
Cégadatok II., cégkereső adatbázis

Benchmarking riport

A Benchmarking riport segítségével összemérhető akár saját vállalkozása, akár a partnercég teljesítménye, illetve azok trendje tetszőleges referenciacsoportéval.
Cégkereső online, cégadatbázis

Nemzetközi céginformáció

Az Opten Kft. a nemzetközi céginformációs szolgáltatásának köszönhetően a világ különböző országaiban bejegyzett cégekről kaphat értékes információt üzleti döntéseihez.

Cégellenőrző szolgáltatás

A Cégellenőrző szolgáltatásban egyszerűen nézhet utána, hogy van-e valamilyen követelés vagy fizetésképtelenségi eljárás az adott gazdálkodó szervezettel szemben a rendszerben.
Céginformáció, cégek listája

Transzferár modul

A transzferárak alkalmazása hatással van a cégek eredményére és az adófizetésére is. Segítséget nyújt a kapcsolt vállalkozásoknak és a transzferár szakértőknek.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok