Jogi kiadványaink mellett már egyes céginformációs szolgáltatásaink is megvásárolhatók webshopunkban!

Irány a webshop!

Díjtalan szolgáltatások

Díjtalan cég- és jogi információs szolgáltatásaink azon felhasználók és ügyfelek számára nyújtanak kényelmes és gyors megoldást, akiknek egy adott területen belül csak bizonyos alapinformációkra van szüksége.

Cégtár Light - ingyenes cégkereső

Online szolgáltatásunk az összes Magyarországon bejegyzett társas vállalkozás (közel 600 ezer cég) hatályos alapadatait tartalmazza. A felület a székhelyek térképen való megjelenítését is lehetővé teszi. A teljes cégadatbázisban kereshet cégnév, cím, adószám és cégjegyzékszám alapján.

A Cégtár Light praktikus megoldást kínál Önnek, amennyiben:
  • Önnek csupán alap céginformációkra van szüksége,
  • azt szeretné tudni, hogy létezik-e egy bizonyos cég,
  • annak mi a főtevékenysége, székhelye,
  • egy hozzávetőleges cégméret segítené döntését,
  • ellenőrizni szeretné a cég néhány hatályos adatát.

OptiJUS Light - ingyenes jogszabálykereső

Ha Ön a hatályos joganyagban szeretne utánanézni egy konkrét jogszabálynak, vagy valamely terület jelenlegi aktuális jogi szabályozására kíváncsi, esetleg azonnali jogi információra van szüksége döntéseihez, akkor az OptiJUS Light az optimális segítség jogi kérdésekben. A rendszerben valamennyi magyar jogszabály (kivéve az önkormányzati rendeletek) adott napon hatályos változata ingyenesen elérhető.
Tovább »
 

Heti csődlista

A Cégközlönyben közzétett csődeljárás alá került cégek listája, mely az adott cégek nevét és címét tartalmazza.
Tovább »

 

Heti felszámolás lista

A Cégközlönyben közzétett felszámolási eljárás alá került cégek listája, mely az adott cégek nevét, címét és a kirendelt felszámoló nevét és címét tartalmazza.
Tovább »

 

Heti végelszámolás lista

A Cégközlönyben közzétett végelszámolási eljárás alá került cégek listája, mely az adott cégek nevét, címét és a kirendelt végelszámoló cég nevét és címét tartalmazza.
Tovább »

 

Havi adónaptár

Adónaptárunk segítségével egyszerűen tájékozódhat az aktuális adózási határidőkről, járulék- és adófizetési kötelezettségekről.
Tovább »

 

Az új Ptk. konverziós táblája

A programmal a régi magánjogi szabályok új Ptk.-beli helyét, illetve az új Ptk.-beli rendelkezések előzményeit keresheti ki. A konverter kiírja a két rendelkezés közötti logikai kapcsolatot is. A rendelkezéseket bekezdés szinten dolgoztuk fel. A termék könyv formátumban is megvásárolható az OPTEN Kft.-től, illetve OptiJUS előfizetéssel rendelkezők számára a jogszabályok közötti átjárás a rendszerben lábjegyzetek formájában is megjelenik. A lábjegyzeteket az érintett jogszabályok szövegébe beszúrt ikonok segítségével lehet előhívni.
Tovább »
 

Magyar Közlöny

A Magyar Közlönyben megjelenő, számonként feldolgozott új vagy módosított jogszabályokat tekintheti meg az OptiJUS Light-on keresztül.
Tovább »

 

Jegybanki alapkamat

A Magyar Közlönyben megjelenő, a Magyar Nemzeti Bank elnökének MNB rendeleteiben közzétett hivatalos jegybanki alapkamat mértékét és változásának dátumát tekintheti meg visszamenőleg.
Tovább »

 

Üzemanyagárak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által havonta közzétett (a tárgyhónapban a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható) üzemanyagárat tekintheti meg visszamenőleg.
Tovább »