OPTEN BI

Az üzleti intelligencia alkalmazásával optimalizálhatjuk a belső üzleti folyamatokat, növelhetjük a működés hatékonyságát, új bevételi forrásokhoz juthatunk, és előnyre tehetünk szert a piaci versenyben.

Ajánlatkérés

Mindezek mellett trendeket ismerhetünk fel, és azonosíthatunk olyan üzleti problémákat, amelyekkel foglalkoznunk kell. Lehetőségeit akkor használhatjuk ki a legjobban, ha a döntéshez szükséges adatokat minden lehetséges forrásból, a vállalaton belülről és kívülről is beszerezzük és feldolgozzuk. Ezeknek a „sokszínű” adatoknak az integrálása és feldolgozása adja az „intelligenciát”.

Milyen területen nyújt segítséget az OPTEN BI szolgáltatása?
 

  • Adatvezérelt döntéstámogatás
  • Kockázatkezelés
  • Üzletfejlesztés és értékesítés
  • Marketing
  • Iparág- és versenytárs elemzés

Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken és Önnel együttműködve segítünk összeállítani azt az egyedi elemzést, amellyel alátámaszthatja üzleti döntéseit. 
 

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel a kapcsolatot velünk, az árajánlatkérő űrlap segítségével, és kezdje el használni az Opten rendszerét Ön is!

Az Opten nem csupán egyszerű céginformációs rendszer, ahol egy-egy cég adataira lehet keresni. Olyan egyedi, komplex döntéstámogató szolgáltatásokat építünk, amelyek segítségével Ügyfeleink nemcsak nyers adatokhoz, hanem fontos összefüggésekhez jutnak, legyen szó kockázatkezelésről, üzletfejlesztésről, értékesítésről vagy iparág- és versenytárselemzésről. Saját adathalmazainkból, a legmodernebb technológiák segítségével vizualizálunk, elemzünk. Kapcsolatokat, összefüggéseket és trendeket mutatunk Ügyfeleinknek számára, illetve potenciális partnereket is ajánlunk. Segítjük Partnereinket az adatok megértésében, hogy még okosabb és gyorsabb döntéseket hozzanak és ezáltal még versenyképesebbek lehessenek.