Vásárolja meg céginformációs szolgáltatásainkat webshopunkban!

Irány a webshop!
       

Map2Bussines szolgáltatás

A Map2Bussines egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.
Ennek segítségével ügyfeleink térbeni aspektusok figyelembevételével történő lekérdezésekkel, könnyebben és gyorsabban juthatnak olyan üzleti és piaci információkhoz melyekre ez idáig nem, vagy csak térinformatikai ismeretekkel, szoftverekkel volt lehetőségük. A szolgáltatás igényvételével lehetőség nyílik térképábrázolás mellett, földrajzi, illetve regionális üzleti trendek monitorozására és elemzésére, illetve egyes cég és tulajdonos hálózatok földrajzi eloszlásának figyelésére is.

A rendszer rugalmas, bármilyen térbeli keresésre alkalmas. A szolgáltatás segítségével készíthetők hő-térképek, melyek megmutatják az egyes paraméterek (pl. Mérlegtárból immateriális javak nagysága) a területi sűrűsödéseket, illetve ritkulásokat, tehát mely területen vannak vagyonosabb, vagy kevésbé gazdag vállalkozások. Bemutathatóvá válik a céges és tulajdonosi kapcsolatok geometriai, hálószerű feldolgozása. Lehetővé válik bizonyos területeken működő vállalkozások monitoringja, például követeléskezeléssel kapcsolatosan.
 
 
 

 
 
Nem, köszönöm

Próbálja ki szolgáltatásainkat ingyenes hozzáférésünkkel!