Céginformációs szolgáltatások

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

Sok előjele van annak, ha egy gazdálkodó szervezet vagy egyéni vállalkozó működése rossz irányt vesz. Ha ezekről időben értesülünk, akkor reagálhatunk és felkészülhetünk.

Ajánlatkérés
Cégkereső II., cégjegyzék kereső
Eljárásfigyelő alaprendszer
A rendszer a felhasználó által megadott partnerek automatikus figyelését végzi, a cégek megszüntetésére irányuló eljárás alá kerülés szempontjából. A rendszer strukturált e-mailt küld az érintett cégek eljárásairól, de az eljárás alá került partnerek az online felületen is bármikor ellenőrizhetőek.

A szolgáltatás az alábbi modulokkal egészíthető ki:

Cégfigyelő Extra modul
A szolgáltatás az ügyfél által megadott partnerlista alapján a Cégközlönyben megjelent cégjegyzéki adatváltozásokat, valamint egyéb szervezetek általános adatváltozásait monitorozza. A változásokról a felhasználó automatikusan generált e-mail formájában kap tájékoztatást, amelyben strukturált formában megtekinthetők a cégadat és egyéb alapadat változások.

Adós modul
A szolgáltatás a felhasználó partnereit figyeli pozitív/negatív információs események bekövetkezése szempontjából.

A rendszer a cégekkel/szervezetekkel kapcsolatosan közzétett számtalan pozitív/negatív információ tartalmú eseményt
 
  • 8 pozitív (pl. megbízható adózó, köztartozásmentes adózó)
  • 26 negatív (pl. végrehajtások, NAV listák, NFH elmarasztaló határozatok)

esemény főtípusba rendezi, és értesítést küld a felhasználóknak a partnereivel kapcsolatos eseményekről.
 
Kockázati besorolás változásfigyelő modul
Az Opten kockázati besorolás modell egy több száz tényezőre épülő fejlett prediktív adatbányászati modell, amely kategóriákba sorolja a cégeket megbízhatósági szempontból. Az APAFI Kockázati besorolás figyelő modul értesítést küld a felhasználóknak, amennyiben a partnerlistában megjelölt cégek besorolása változik. A kockázati besorolások az Opten online felületen is megtekinthetők.
 
Kereskedelmi hitelkeret változás figyelő modul
Az Opten kereskedelmi hitelkeret modell egy hazai gazdasági környezetre kialakított, Opten üzleti logikát tartalmazó modell, melyet a hazai gazdaság számos területén alkalmaznak több mint 10 éve. Az itt javasolt összeg a vizsgált cég még biztosíték nélkül megengedhető kötelezettségvállalását számszerűsíti a vállalat pénzügyi mutatói és ágazati finanszírozási sajátosságok figyelembevételével. Az APAFI kereskedelmi hitelkeret változásfigyelő modul a partnerlistát érintő, javasolt kereskedelmi hitelkeret változásokról értesíti a felhasználót.

EU pályázat és közbeszerzés nyertesek figyelése modul
A modul segítségével monitorozható, hogy a megjelölt partnerek/versenytársak milyen EU pályázatokat és milyen közbeszerzéseket nyernek el. Az ilyen jellegű információk alapvető befolyással lehetnek a vállalkozások működésére, így az együttműködő partnereknek is érdemes ezekre odafigyelni, valamint készülni az események által generált üzleti folyamatokra.

Telepített APAFI
A telepített APAFI-t abban az esetben ajánljuk, amennyiben az Ön cégének üzletpolitikai okai miatt az online partnerfeltöltés nem támogatott. Ebben az esetben a szolgáltatásunk lokálisan telepítésre kerül, az adatforgalom egyirányú, amelyben az Opten csak adatfrissítő állományokat küld.
 
Gyorsított eljárásfigyelés
Napjainkban az információ frissessége elsőrendű kérdés, legtöbbször már a percek is számítanak. A szolgáltatás segítségével óránként kaphat céginformációt az elektronikusan közzétett csőd-, felszámolási, adósságrendezési és vagyonrendezési eljárások indulásáról.
 
Kérjen árajánlatot!

Vegye fel a kapcsolatot velünk, az árajánlatkérő űrlap segítségével, és kezdje el használni az Opten rendszerét Ön is!Egy konkrét cég elemzésére kíváncsi?

CÉGADAT WEBSHOP
Keressen rá a kívánt cégre és böngésszen termékeink között:
Privát cégelemzés, Cégkivonat, Cégtörténet, Cégelemzés, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati háló, Címkapcsolati háló
 
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok