Céginformációs szolgáltatások

4D üzleti információs szolgáltatás

4D üzleti információs szolgáltatás

A 4D üzleti információs szolgáltatás egy üzletmenedzsment támogató alkalmazás, amely egyesíti a céginformációs adatbázisok széles információtartalmát, az adatbányászati modellek előrejelző képességét és a térinformatikai eszközök vizualizációs lehetőségeit.

Ajánlatkérés
Cégadatbázis, cégek listája
A globális digitális adatmennyiség növekedése és a technológiai fejlődés teljesen új lehetőségek nyit a vállalkozások számára. A BIG DATA világból nem maradhatnak ki a céginformációs adatbázisok és térképi megjelenítő eszközök sem. Az Opten új megoldása egy innovatív, de mégis bármely vállalkozás számára elérhető szolgáltatás, amely segítségével jelentősen fejlesztheti tervezési folyamatait, optimalizálhatja értékesítési stratégiáját, továbbá kockázatkezelési folyamatokban is nélkülözhetetlen előnyöket biztosít.
 
Stratégiai tervezésnél a jövő kiszámíthatatlansága komoly kockázati tényező, azonban az Opten 4D üzleti információs szolgáltatás segítségével a kockázatok minimalizálhatók, értékesítési volumen növelhető. A modern adatbányászati technológiák, céginformációs adatbázis és térinformatikai megoldások kombinációja páratlan lehetőséget biztosít célcsoportok, területek jövőbeni potenciáljának feltárásához mind térben mind időben. Ezáltal az Opten 4D üzleti információs szolgáltatása nélkülözhetetlenné válik új üzletágak indításánál, beruházási volumenek kiválasztásnál, terjeszkedések, felvásárlások tervezésénél.