Céginformációs szolgáltatások
Céginformációs szolgáltatásainkat az Ön potenciális és meglévő partnerei pénzügyi helyzetének megismerése, nyomon követése; illetve kintlévőségeinek és üzleti kockázatának minimalizálása érdekében fejlesztettük ki.
Hálózatok, céginfók , cégek listája

Cégtár

Tudta, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?
Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

A magyar cégekről minden fontos információ a Cégközlöny hivatalos cégjegyzéki adataiból, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott iratokkal.
Cégadatok, céginformáció lekérdezése

Riport funkció választható adattartalommal

A vizsgált gazdasági társaság összefoglaló adatait tartalmazza, olyan bővítményekkel, mint a kockázati besorolás és index, kereskedelmi hitelkeret és a végső tulajdonos.

OPTEN – Kapcsolati Háló modul

Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatás könnyen átlátható grafikus formában szolgál a magyar a cégek összefonódásai kapcsán felszínre került kockázatok átlátásához.
Cégkereső weboldal, céglista,  kapcsolatok

Kapcsolati Térkép

A Kapcsolati Térkép egy interaktív grafikus elemző eszköz, mely alkalmas cégkapcsolati láncolatok teljes feltárására, egy képernyőn történő megjelenítésére.
Céginformációs adatbázis II., céglista

OPTEN – Idővonal modul

Az OPTEN - Idővonal modul egy olyan szolgáltatás, amelynek grafikus felületén másodpercek alatt átláthatóak még a legösszetettebb cég hátterének időbeli változásai is.
Cégadatok,cégjegyzék,cégkereső

Iratjegyzék

Az Iratjegyzék a cégeknek az MNB, a PSZÁF és a Cégbíróság által közzétett, hivatalos dokumentumainak gyűjteménye, mint például létesítő okiratok.
Ügyfélszolgálat, céginfó, cégadatbázis

Kapcsolattartási adatlap

A Kapcsolattartási adatlap segítségével egyszerűen megtekintheti potenciális megrendelőinek és beszállítóinak kapcsolattartási adatait, például e-mail cím, telefonszám.
Online céginformációk, cég lekérdezés

Marketing modul

A Marketing modul megfelelő háttér azoknak, akik új megrendelőket vagy beszállítókat keresnek, és összetett szempontrendszer szerint szeretnének leválogatásokat végezni.
Cégjegyzék II., cégek listája

Mérlegtár

A Mérlegtár a társas vállalkozások Igazságügyi Minisztériumhoz (IM) leadott és feldolgozott éves pénzügyi beszámolóit tartalmazza 1998-től napjainkig.
Céginformációk, online céginfó, kiértékelés

Cégelemzés

Könnyen értelmezhető rendszer, amely ötvözi a teljes céginformációs háttéradatbázist és az ágazati sajátosságokat is figyelembe vevő gazdasági modell számításait.
Cég lekérdezés, cégadatbázis

Cégösszehasonlítás

A Cégösszehasonlítás egy olyan speciális cégriport, ahol két tetszőlegesen kiválasztott cég adatai jeleníthetőek meg egy átlátható grafikus felületen, és mérhetők össze.
Cégadatok II., cégkereső adatbázis

Benchmarking riport

A Benchmarking riport segítségével összemérhető akár saját vállalkozása, akár a partnercég teljesítménye, illetve azok trendje tetszőleges referenciacsoportéval.
Céginformáció, cégek listája

Transzferár modul

A transzferárak alkalmazása hatással van a cégek eredményére és az adófizetésére is. Segítséget nyújt a kapcsolt vállalkozásoknak és a transzferár szakértőknek.
Cégkereső II., cégjegyzék kereső

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

Sok előjele van annak, ha egy gazdálkodó szervezet vagy egyéni vállalkozó működése rossz irányt vesz. Ha ezekről időben értesülünk, akkor reagálhatunk és felkészülhetünk.
Cégjegyzék,cégadatbázis

Cégellenőrző szolgáltatás

A Cégellenőrző szolgáltatásban egyszerűen nézhet utána, hogy van-e valamilyen követelés vagy fizetésképtelenségi eljárás az adott gazdálkodó szervezettel szemben a rendszerben.

PayCheck

Azonnali információhoz juthat a meglévő és potenciális vevői fizetési moráljáról, valamint gyorsan és kényelmesen jelentheti saját nem-fizető vevőit.
Cégek listája, cég lekérdezés

Marketing információ

Marketing szempontból lényeges döntések meghozatalát elősegítő szolgáltatások, melyeket egyéni igényeknek megfelelően állítunk össze rendszeresen frissített adatbázisunkból.
Céginformációs adatlap, cégkereső

Marketinglista

A reklámkampányok vagy direkt marketing akciók sikerének alapja a megfelelő célcsoport kiválasztása és a minőségi adatbázis. Ebben segíti Önt a marketinglista szolgáltatás.
Céginformációs adatbázis, céginfó

Piactérkép - az önkiszolgáló marketing adatbázis

Testre szabható marketinglista egyszerűen és gyorsan. Töltse le az Önnek megfelelő céglistát a hazánkban bejegyzett társas vállalkozások közül tizenöt lehetséges feltétel alapján.
Cégkereső online, cégadatbázis

Nemzetközi céginformáció

Az Opten Kft. a nemzetközi céginformációs szolgáltatásának köszönhetően a világ különböző országaiban bejegyzett cégekről kaphat értékes információt üzleti döntéseihez.
Céginformációs szolgálat, cégadatok

IM OCCR disztribúció

Az Igazságügyi Minisztérium által létrehozott OCCR minden Magyarországon bejegyzett, bejegyzés alatt álló gazdasági társaságról tartalmazza az összes nyilvános cégadatot.
Cégkereső, cégek listája

Egyedi szolgáltatások

Legyen az hitelminősítő rendszer vagy scoring modell, cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a speciális igényeket hosszútávon és rugalmasan kielégítő rendszerek fejlesztésében.
Cégek listája, cégjegyzék, céginfó

Pályázati tanácsadás, pályázatírás

Szolgáltatásunk tartalmazza a díjmentes pályázati tanácsadást, előminősítést, az alkalmasság megállapítását, a stratégiát és a kidolgozást, illetve a támogatás lehívását.
Cégkereső adatbázis, cégadatbázis

Map2Business szolgáltatás

Egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok