Céginformációs szolgáltatások

Céginformációs szolgáltatásainkat az Ön potenciális és meglévő partnerei pénzügyi helyzetének megismerése, nyomon követése; illetve kintlévőségeinek és üzleti kockázatának minimalizálása érdekében fejlesztettük ki.

Hálózatok, céginfók , cégek listája

Cégtár

Hálózatok, céginfók , cégek listája
Tovább

Tudta-e Ön, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?A Cégtár szolgáltatás napi használata elengedhetetlen azok számára, akik gyorsan, egy helyen szeretnének cég ellenőrzést: cég-, pénzügyi- és létszámadatait akár új üzleti partner megismerésénél, akár a kontrollfolyamatok háttérrendszereként.

Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

Cégadatok, cégkereső, céginfó

Olyan céginformációs alapszolgáltatás, amelyben valamennyi magyarországi cég Cégközlönyben közzétett összes hivatalos cégjegyzéki adata megtalálható, beleértve a törölt cégek adatait is, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal. Emellett megtalálhatóak a gyakran fontos céginformációkat hordozó, a cégjegyzékből nem hozzáférhető hirdetmények, közlemények és pénzügyi adatok, valamint az egyéni vállalkozók, nonprofit és költségvetési szervezetek alapadatai.

Tovább
Cégadatok, céginformáció lekérdezése

Riport funkció választható adattartalommal

Cégadatok, céginformáció lekérdezése

A Riport funkció a Cégtár alapszolgáltatásunk része, amely a vizsgált gazdasági társaság összefoglaló adatait tartalmazza, de további adatkörök is bekerültek a riportba, így lehetőség van a kockázati besorolás, a kockázati index, a kereskedelmi hitelkeret és a végső tulajdonos lekérdezésére is.

Tovább

OPTEN – Kapcsolati Háló modul

Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatás könnyen átlátható grafikus formában szolgál a magyar gazdaságban rendkívül hasznos háttér-céginformációval mind a cégösszefonódások kapcsán felszínre került kockázatok átlátásához, mind a személyes cégkapcsolatok révén feltárt cégcsoportokban rejlő értékesítési potenciál kiaknázásához.

Tovább
Cégkereső weboldal, céglista,  kapcsolatok

Kapcsolati Térkép

Cégkereső weboldal, céglista,  kapcsolatok

A Kapcsolati Térkép egy interaktív grafikus elemző eszköz, mely alkalmas cégkapcsolati láncolatok teljes feltárására, egy képernyőn történő megjelenítésére.

Tovább
Céginformációs adatbázis II., céglista

OPTEN – Idővonal modul

Céginformációs adatbázis II., céglista

Az OPTEN – Idővonal modul egy olyan szolgáltatás, amelynek grafikus felületén másodpercek alatt átláthatóak még a legösszetettebb cég hátterének időbeli változásai is.

Tovább
Cégadatok,cégjegyzék,cégkereső

Iratjegyzék

Cégadatok,cégjegyzék,cégkereső

Az Iratjegyzék a cégeknek az MNB, a PSZÁF és a Cégbíróság által közzétett, hivatalos dokumentumainak gyűjteménye.

Tovább
Ügyfélszolgálat, céginfó, cégadatbázis

Kapcsolattartási adatlap

Ügyfélszolgálat, céginfó, cégadatbázis

A Kapcsolattartási adatlap segítségével egyszerűen megtekintheti potenciális megrendelőinek és beszállítóinak kapcsolattartási adatait.

Tovább
Online céginformációk, cég lekérdezés

Marketing modul

Online céginformációk, cég lekérdezés

A Marketing modul megfelelő háttér azoknak, akik új megrendelőket vagy beszállítókat keresnek, és összetett szempontrendszer szerint szeretnének leválogatásokat végezni.

Tovább
Cégjegyzék II., cégek listája

Mérlegtár

Cégjegyzék II., cégek listája
Tovább

A Mérlegtár a társas vállalkozások Igazságügyi Minisztériumhoz (IM) leadott és feldolgozott éves pénzügyi beszámolóit tartalmazza 1998-től napjainkig.

Céginformációk, online céginfó, kiértékelés

Cégelemzés

Céginformációk, online céginfó, kiértékelés
Tovább

A közgazdász végzettséggel nem rendelkezők számára is könnyen értelmezhető rendszer ötvözi a teljes céginformációs háttéradatbázist és az ágazati sajátosságokat is figyelembe vevő gazdasági modell számításait. A szolgáltatás így könnyen kezelhető és gyors megoldást nyújt az üzleti kockázat minimalizálásra.

Cég lekérdezés, cégadatbázis

Cégösszehasonlítás

Cég lekérdezés, cégadatbázis
Tovább

A Cégösszehasonlítás egy olyan speciális cégriport, ahol két tetszőlegesen kiválasztott cég adatai mérhetők össze.

Cégadatok II., cégkereső adatbázis

Benchmarking riport

Cégadatok II., cégkereső adatbázis
Tovább

A Benchmarking riport segítségével összemérhető akár a saját, akár a partnercég teljesítménye, illetve azok trendje tetszőleges referenciacsoportéval. A szolgáltatás jól használható vállalkozása pénzügyi céljai, azok egyes részcéljai (például készlet forgási idő csökkentése) kijelöléséhez, üzleti tervek készítéséhez és visszaméréséhez, de segítségével konkurenciaelemzés is készíthető, valamint a partnerek gyors átvilágításához is rendkívül hasznos.

Céginformáció, cégek listája

Transzferár modul

Céginformáció, cégek listája
Tovább

Segítséget nyújt a kapcsolt vállalkozásoknak és a transzferár szakértőknek.

Cégkereső II., cégjegyzék kereső

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

Cégkereső II., cégjegyzék kereső
Tovább

Sok előjele van annak, ha egy gazdálkodó szervezet vagy egyéni vállalkozó működése rossz irányt vesz. Ha ezekről időben értesülünk, akkor reagálhatunk és felkészülhetünk a következmények megelőzésére vagy elhárítására. Az Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás (APAFI) napi használatával ügyfeleink figyelemmel kísérhetik a partnerek vagy éppen a versenytársak működését. A felhasználó által megjelölt cégeket folyamatosan monitorozzuk, és ha működésükben olyan változás áll be, ami kihathat az üzleti kapcsolatra, értesítést küldünk.

Cégjegyzék,cégadatbázis

EOKR és Cégellenőrző szolgáltatás

Cégjegyzék,cégadatbázis
Tovább

Az Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer és Cégellenőrző szolgáltatás létrehozásának célja: a felhasználók pénzügyi biztonságának növelése, a gazdaságban felhalmozódott körbetartozások, lánctartozások csökkentése, az adósságállomány növekedésének megállítása, illetve a piac azon szereplőinek kiszűrése, akik önhibájukból vagy önhibájukon kívül fizetésképtelenek.

Cégek listája, cég lekérdezés

Marketing információ

Cégek listája, cég lekérdezés
Tovább

Marketing szempontból lényeges döntések meghozatalát elősegítő szolgáltatások.

Céginformációs adatlap, cégkereső

Marketinglista

Céginformációs adatlap, cégkereső

A reklámkampányok vagy direkt marketing akciók sikerének alapja a megfelelő célcsoport kiválasztása.

Tovább
Céginformációs adatbázis, céginfó

Piactérkép - az önkiszolgáló marketing adatbázis

Céginformációs adatbázis, céginfó

Testre szabható marketinglista egyszerűen és gyorsan. Válogassa le online saját kezűleg az Önnek megfelelő céglistát a hazánkban bejegyzett (működő, adószámmal rendelkező) társas vállalkozások közül tizenöt lehetséges feltétel alapján. Az elkészített céglistát rendszerünkben azonnal meg is tudja rendelni. Lehetőség van keretösszeg feltöltésére is, így amikor szükség van rá, bármikor le tudja tölteni a kívánt listát. Minél nagyobb a leválogatott cégek száma, annál kedvezőbb egységáron számítjuk az árat. Az elérhetőségi adatok mellett számos kiegészítő feltétel szolgálja az Ön kényelmét. 

Tovább
Cégkereső online, cégadatbázis

Nemzetközi céginformáció

Cégkereső online, cégadatbázis
Tovább

Az Opten Kft. a nemzetközi céginformációs szolgáltatásának köszönhetően a világ különböző országaiban bejegyzett cégekről nyújt információt, melynek segítségével feltérképezhető üzleti partnere pénzügyi helyzete, elemezhető a bennük rejlő kockázat.

Céginformációs szolgálat, cégadatok

IM OCCR disztribúció

Céginformációs szolgálat, cégadatok
Tovább

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) által létrehozott Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszer (OCCR) minden Magyarországon bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló gazdasági társaságról tartalmazza az összes nyilvános cégadatot.

Cégkereső, cégek listája

Egyedi szolgáltatások

Cégkereső, cégek listája
Tovább

Bármilyen professzionális termék, illetve szolgáltatásrendszer elmarad azon fejlesztések mögött, amelyek egyedileg egy adott felhasználó igényeihez igazodnak. Legyen az egy bank hitelminősítő rendszere vagy egy nagyvállalkozás scoring modellje, cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a speciális igényeket hosszútávon és rugalmasan kielégítő rendszerek fejlesztésében.

Cégek listája, cégjegyzék, céginfó

Pályázati tanácsadás, pályázatírás

Cégek listája, cégjegyzék, céginfó
Tovább

Az OPTEN Kft. pályázati üzletágának szolgáltatásai magukban foglalják a következőket: díjmentes pályázati tanácsadás és pályázati előminősítés, a pályázati alkalmasság megállapítása, a pályázati stratégia és a pályázat kidolgozása, illetve a támogatás lehívási szolgáltatás, mely tartalmazza az adott projekt megvalósításának szakértői támogatását is.

Cégkereső adatbázis, cégadatbázis

Map2Business szolgáltatás

Cégkereső adatbázis, cégadatbázis
Tovább

A Map2Business egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.

Cégadatbázis, cégek listája

4D üzleti információs szolgáltatás

Cégadatbázis, cégek listája
Tovább

A 4D üzleti információs szolgáltatás egy üzletmenedzsment támogató alkalmazás, amely egyesíti a céginformációs adatbázisok széles információtartalmát, az adatbányászati modellek előrejelző képességét és a térinformatikai eszközök vizualizációs lehetőségeit.