Céginformációs szolgáltatások Big Data

Map2Business szolgáltatás

Map2Business szolgáltatás

Egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.

Ajánlatkérés
Cégkereső adatbázis, cégadatbázis
Ennek segítségével ügyfeleink térbeni aspektusok figyelembevételével történő lekérdezésekkel, könnyebben és gyorsabban juthatnak olyan üzleti és piaci információkhoz melyekre ez idáig nem, vagy csak térinformatikai ismeretekkel, szoftverekkel volt lehetőségük. A szolgáltatás igényvételével lehetőség nyílik térképábrázolás mellett, földrajzi, illetve regionális üzleti trendek monitorozására és elemzésére, illetve egyes cég és tulajdonos hálózatok földrajzi eloszlásának figyelésére is.

A rendszer rugalmas, bármilyen térbeli keresésre alkalmas. A szolgáltatás segítségével készíthetők hő-térképek, melyek megmutatják az egyes paraméterek (pl. Mérlegtárból immateriális javak nagysága) a területi sűrűsödéseket, illetve ritkulásokat, tehát mely területen vannak vagyonosabb, vagy kevésbé gazdag vállalkozások. Bemutathatóvá válik a céges és tulajdonosi kapcsolatok geometriai, hálószerű feldolgozása. Lehetővé válik bizonyos területeken működő vállalkozások monitoringja, például követeléskezeléssel kapcsolatosan.
 
 
 

 
 
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok