Céginformációs szolgáltatások Big Data

Map2Business szolgáltatás

Map2Business szolgáltatás

A Map2Business egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.

Ajánlatkérés
slider-picture
Ennek segítségével ügyfeleink térbeni aspektusok figyelembevételével történő lekérdezésekkel, könnyebben és gyorsabban juthatnak olyan üzleti és piaci információkhoz melyekre ez idáig nem, vagy csak térinformatikai ismeretekkel, szoftverekkel volt lehetőségük. A szolgáltatás igényvételével lehetőség nyílik térképábrázolás mellett, földrajzi, illetve regionális üzleti trendek monitorozására és elemzésére, illetve egyes cég és tulajdonos hálózatok földrajzi eloszlásának figyelésére is.

A rendszer rugalmas, bármilyen térbeli keresésre alkalmas. A szolgáltatás segítségével készíthetők hő-térképek, melyek megmutatják az egyes paraméterek (pl. Mérlegtárból immateriális javak nagysága) a területi sűrűsödéseket, illetve ritkulásokat, tehát mely területen vannak vagyonosabb, vagy kevésbé gazdag vállalkozások. Bemutathatóvá válik a céges és tulajdonosi kapcsolatok geometriai, hálószerű feldolgozása. Lehetővé válik bizonyos területeken működő vállalkozások monitoringja, például követeléskezeléssel kapcsolatosan.