Big Data
Hálózatok, céginfók , cégek listája

Cégtár

Tudta, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?
Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

A magyar cégekről minden fontos információ a Cégközlöny hivatalos cégjegyzéki adataiból, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott iratokkal.
Cégkereső II., cégjegyzék kereső

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

Sok előjele van annak, ha egy gazdálkodó szervezet vagy egyéni vállalkozó működése rossz irányt vesz. Ha ezekről időben értesülünk, akkor reagálhatunk és felkészülhetünk.
Cégjegyzék, cégadatbázis

Cégellenőrző szolgáltatás

A Cégellenőrző szolgáltatásban egyszerűen nézhet utána, hogy van-e valamilyen követelés vagy fizetésképtelenségi eljárás az adott gazdálkodó szervezettel szemben a rendszerben.
Cégkereső adatbázis, cégadatbázis

Map2Business szolgáltatás

Egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.
Cégadatbázis, cégek listája

4D üzleti információs szolgáltatás

Üzletmenedzsment támogató szolgáltatás, mely egyesíti a céginformációs adatokat az adatbányászat előrejelző képességével és a térinformatika vizualizációs lehetőségeivel.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok