Big Data

Hálózatok, céginfók , cégek listája

Cégtár

Hálózatok, céginfók , cégek listája
Tovább

Tudta-e Ön, hogy a magyar gazdaságban közel 520 ezer cég, 420 ezer egyéni vállalkozó, 140 ezer egyéb szervezet és mintegy 1,7 millió tulajdonos és cégvezető tevékenykedik?A Cégtár szolgáltatás napi használata elengedhetetlen azok számára, akik gyorsan, egy helyen szeretnének cég ellenőrzést: cég-, pénzügyi- és létszámadatait akár új üzleti partner megismerésénél, akár a kontrollfolyamatok háttérrendszereként.

Cégadatok, cégkereső, céginfó

Cégtár alapszolgáltatás

Cégadatok, cégkereső, céginfó

Olyan céginformációs alapszolgáltatás, amelyben valamennyi magyarországi cég Cégközlönyben közzétett összes hivatalos cégjegyzéki adata megtalálható, beleértve a törölt cégek adatait is, kiegészítve az Igazságügyi Minisztérium által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal. Emellett megtalálhatóak a gyakran fontos céginformációkat hordozó, a cégjegyzékből nem hozzáférhető hirdetmények, közlemények és pénzügyi adatok, valamint az egyéni vállalkozók, nonprofit és költségvetési szervezetek alapadatai.

Tovább
Cégkereső II., cégjegyzék kereső

APAFI - Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás

Cégkereső II., cégjegyzék kereső
Tovább

Sok előjele van annak, ha egy gazdálkodó szervezet vagy egyéni vállalkozó működése rossz irányt vesz. Ha ezekről időben értesülünk, akkor reagálhatunk és felkészülhetünk a következmények megelőzésére vagy elhárítására. Az Automatikus Partnerfigyelő Szolgáltatás (APAFI) napi használatával ügyfeleink figyelemmel kísérhetik a partnerek vagy éppen a versenytársak működését. A felhasználó által megjelölt cégeket folyamatosan monitorozzuk, és ha működésükben olyan változás áll be, ami kihathat az üzleti kapcsolatra, értesítést küldünk.

Cégjegyzék, cégadatbázis

EOKR és Cégellenőrző szolgáltatás

Cégjegyzék, cégadatbázis
Tovább

Az Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer és Cégellenőrző szolgáltatás létrehozásának célja: a felhasználók pénzügyi biztonságának növelése, a gazdaságban felhalmozódott körbetartozások, lánctartozások csökkentése, az adósságállomány növekedésének megállítása, illetve a piac azon szereplőinek kiszűrése, akik önhibájukból vagy önhibájukon kívül fizetésképtelenek.

Cégkereső adatbázis, cégadatbázis

Map2Business szolgáltatás

Cégkereső adatbázis, cégadatbázis
Tovább

A Map2Business egy olyan térkép alapú üzleti információs szolgáltatás, melynek segítségével különböző céginformációkat, cégadatokat térképre vetítve lehet megjeleníteni és elemezni.

Cégadatbázis, cégek listája

4D üzleti információs szolgáltatás

Cégadatbázis, cégek listája
Tovább

A 4D üzleti információs szolgáltatás egy üzletmenedzsment támogató alkalmazás, amely egyesíti a céginformációs adatbázisok széles információtartalmát, az adatbányászati modellek előrejelző képességét és a térinformatikai eszközök vizualizációs lehetőségeit.