Az OPTEN Kft. kockázati besorolása


Az OPTEN Kft. kockázati besorolása közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul, melyet a magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmazunk.
A modell ezáltal több száz változó alapján a főtevékenységet is figyelembe véve rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával
 
Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.
 
A vállalkozás méretét (nagyvállalat, kkv, mikro vállalkozás) is figyelembe véve a következő kategóriákat állítottuk fel:
A – minimális kockázat
B – átlag alatti kockázat
C – átlagot meghaladó kockázat
D – kiemelten magas kockázat

 
Az OPTEN Kft. a kimagaslóan teljesítő cégek részére lehetővé teszi egy „A” minősítésű oklevél/logó megvásárlását, kifejezve, hogy tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.

Ha szeretné tudni, hogy az Ön vállalkozása is tagja-e ennek a kiemelt „A” minősítésű üzleti körnek, érdeklődjön az ertek@opten.hu email címen. Amennyiben az  Ön vállalkozása is „A” minősítésű az Opten Céginformációs rendszerben és megvásárolja az ezt tanúsító oklevelet és/vagy logót, akkor honlapján, üzleti levelei aláírásában partnerei tudomására hozhatja, hogy Önnel érdemes üzletet kötni.
icon_rendezveny icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok